Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rega Planar 1 Plus

Ny

Med forforstærker/Riaa-del.

Flere detaljer

DKK 3.195,00

Yderligere information

REGA Planar 1 Plus - Den første REGA pladespiller med indbygget RIAA.

Hvordan gør man en rigtig god og anmelderrost pladespiller bedre? Man kombinerer den selvfølgelig med en rigtig god og anmelderrost RIAA forstærker. REGA Planar 1 Plus er en anmelderrost kombination af en REGA Planar 1 pladespiller og en toptunet REGA Fono mini, hvor man har sløjfet USB udgangen og brugt de overskydende penge på at optimere lydkvaliteten yderligere i RIAA delen.

Indbygget RIAA - bedre lyd og brugervenlighed.

Da man har indbygget RIAA forstærkeren i REGA Planar 1 Plus, har man også loddet det skærmet kabel fra tonearmen direkte på den indbygget Fono Mini, på den måde forkortes og optimeres signalvejen fra pladespiller til RIAA og en endnu bedre lydkvalitet opnås. Tilslutning er også blevet nemmere end nogensinde før, da ingen separate bokse eller specielle tilslutningskabler skal bruges. REGA Planar 1 Plus er derfor stort set lige så nem at tilslutte til sit stereo anlæg, som en helt almindelig CD-afspiller.

30 andre produkter i den samme kategori: