Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Rega Planar 3 Forstør

Rega Planar 3

Rega Planar 3

Ny

KLASSISK PLADESPILLER FRA REGAAlle, som er på jagt efter en velspillende kvalitetspladespiller til omkring 5.000 kronerbehøver ikke at lede længere. Rega RP3 er svaret på deres bønner.

Flere detaljer

DKK 5.895,00

Yderligere information

RP3rp3 bedste pladespiller rega_rp3_testvinder_pladespiller pladespiller_bedst_i_test pladespiller_bedste_køb_regaRega RP3 er den nyeste inkarnation af den lange række af P3 pladespillere der har været den efterstræbte reference i snart 40 år. Med den nye RB 303 tonearm, den vibrationsfrie 24V motor, den lette platform og den kraftige afstivning mellem arm og centerleje er grundlaget for tabsfri gengivelse etableret. De mikroskopiske udsving i rillerne, skal nænsomt aflæses og transporteres af pladespilleren så de kommer ubeskadiget i mål og frembringer den gode lydder gør fornøjelsen ved LP plader åbenlys.Rega RP3 leveres med Elys MM pick up alene for nydelsens skyld.Ny DB teknologi (Double Brace tecknology)”masse absorberer energi – tabt energi er lig tabt musik”Rega har altid produceret letvægtsplinte der var afstivet med et ”overtræk” af Fenol. De lette stive plinte er en af årsagerne til, at Rega Planar pladespillerne, i hele deres levetid, har været referencen i de respektive prisklasser.Med den nye RP3, løfter Rega denne designfilosofi, endnu et niveau.En superlet plint med en Fenolskinne forøger stivheden der, hvor den er ønsket, nemlig mellem centerleje og tonearm. Med den lette plint og Fenolskinnen undgås energiabsorbtion og uønskede ressonanser der ellers ville medføre unaturlig forvrængning i musikken. Ved at undgå ”Fenolbeklædningen” kan man reducere vægten på plinten og i kombination med Fenolskinnen, få den ønskede fordobling af stivheden og en samlet vægt reduktion.Ny Tonearm RB-303Designet med brug af den seneste 3D CAD & CAM teknologi er RB303 kulminationen af mere end 30 års erfaring med at designe og bygge tonearme i højeste kvalitet. Udvikling af nye teknologier har muliggjort en forbedring af, de i forvejen,fremragende RB300/301 arme.Det nydesignede armrør er blevet styrket omkring lejehuset og massen er blevet fordelt med det formål at minimere de ressonanser der opstår ved pladeafspilning.Den ekstremt høje leje- og samlekvalitet sikrer at der bliver hevet mere information op af rillen end nogensinde førTilbehørRega RWB, væghængt specialhylde til Rega pladespillere.TT-PSU, strømforsyning og motorstyring, der løfter RP3 endnu en klasse op.

6 andre produkter i den samme kategori: